Matematik

bestem integraler u. hjælpemidler

12. februar 2019 af Teriperry - Niveau: B-niveau

jeg står her med en opgave som ville have at jeg skal angive integrationsregneregler sombenyttes men uden hjælpemdler, men jeg forstår bare ikke hvordan jeg gør, så hvis der er en der kan forklare og hjælpe mig:)

bestem uden hjælpemidler nedenstående integraler. angiv hvilke interagtionsregneregler der benyttes:


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. februar 2019 af janhaa

a)I=\frac{7}{4}x^4+c\\ \\ c) I=4x - \ln|x|+c


Svar #2
12. februar 2019 af Teriperry

#1

a)I=\frac{7}{4}x^4+c\\ \\ c) I=4x - \ln|x|+c

oh okay tror jeg har den nu, men hvorfor bruger du "I" og er d det samme som c?


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. februar 2019 af janhaa

I: integral


Svar #4
12. februar 2019 af Teriperry

#3

I: integral

hvad med c?


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. februar 2019 af janhaa


Skriv et svar til: bestem integraler u. hjælpemidler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.