Matematik

Afstand mellem punktet a og linjen m

19. februar 2019 af Larsdk4 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hjælp

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2019 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
19. februar 2019 af mathon

                  \small \small \begin{array}{llrclclcl} 1.&A(7,-1)&d&=&\frac{\left |2\cdot 7-(-1)-1 \right |}{\sqrt{2^2+1}}&=&\frac{14}{\sqrt{5}}\\\\ 2.&A(2,5)&d&=&\frac{\left |3\cdot 2-4\cdot5 +4 \right |}{\sqrt{3^2+4^2}}&=&\frac{10}{\sqrt{17}}\\\\ 3.&A(1,1)&d&=&\frac{\left |3\cdot 1+1\cdot5 -4 \right |}{\sqrt{3^2+1}}&=&\frac{4}{\sqrt{10}} \end{array}


Skriv et svar til: Afstand mellem punktet a og linjen m

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.