Fysik

Radius og diameter af carbon-12

24. februar 2019 af Sodiom - Niveau: C-niveau

Hej,

Er der en der vil hjælpe med følgende?


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. februar 2019 af Studentos

Nu er det længe siden, at jeg har haft fysik, men jeg går ud fra, at du skal bruge formlen for massefylde.

\rho =\frac{m}{V} ,     hvor \rho er massefylden, m er massen og V er volumen. 

Du kender \rho og m, hvorefter du isolerer V

Du sætter herefter V-værdien ind i formlen på V's plads, hvorved du kan isolere r

d=r*2  


Svar #2
24. februar 2019 af Sodiom

#1

Nu er det længe siden, at jeg har haft fysik, men jeg går ud fra, at du skal bruge formlen for massefylde.

\rho =\frac{m}{V} ,     hvor \rho er massefylden, m er massen og V er volumen. 

Du kender \rho og m, hvorefter du isolerer V

Du sætter herefter V-værdien ind i formlen på V's plads, hvorved du kan isolere r

d=r*2  

Tusind tak. Det vil jeg prøve!


Svar #3
24. februar 2019 af Sodiom

Ifølge mine udregninger får jeg r= 0, hvilket ikke helt giver mening for mig:)


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. februar 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. februar 2019 af mathon

             \small V=\frac{m}{\rho }=\frac{12.0000\; u}{2300\; \tfrac{kg}{m^3}}=8.663\cdot 10^{-30}\; m^3=\frac{\pi }{6}\cdot d^3\qquad\textup{d er diameteren}

              \small d=\left (\frac{8.663\cdot 10^{-30}\; m^3 }{\frac{\pi }{6}} \right )^{\frac{1}{3}}=2.5\cdot 10^{-10}\; m

              


Skriv et svar til: Radius og diameter af carbon-12

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.