Matematik

Vektor

24. februar 2019 af Sofierat (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle 

Jeg kunne godt lige bruge lidt hjælp til denne opgave

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. februar 2019 af StoreNord

\binom{1}{3}+\binom{1}{-1}=\binom{2}{2}


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. februar 2019 af OliverHviid

Opskriv vektorerne på formen  \overrightarrow{a}=\binom{a_1}{a_2},  og læg dem sammen. Hvad du selv forsøgt? Hvor går det galt?


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. februar 2019 af Studentos

Du skal først bestemme koordinaterne for vektorerne og derefter bestemme summen af de vektorpar. 

Eks. den øverst til venstre. 

\underset{c}{\rightarrow} = \underset{a}{\rightarrow} + \underset{b}{\rightarrow}

\underset{c}{\rightarrow}=\binom{1}{3}+\binom{1}{-1} =\binom{2}{2} 


Svar #4
24. februar 2019 af Sofierat (Slettet)

Hvordan er det jeg finder koordinaterne?


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. februar 2019 af Pyrros

Du antager at hver celle er af dimensionerne 1×1. Det er bare at tælle linjerne.

Brugbart svar (0)

Svar #6
24. februar 2019 af StoreNord

\binom{1}{3}+\binom{1}{-1}=\binom{2}{2}

Skærmbillede fra 2019-02-24 17-52-21.png


Skriv et svar til: Vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.