Matematik

Normalfordeling (nem opgave)

26. februar 2019 af anonym000 - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Opgaveteksten er 

Assume that a retail store has customers whose ages are

normally distributed such that S = 37.5 years and Y = 7.6 years.

Calculate the probability that a randomly chosen customer is younger than 44 years old.

Man skal bruge R. 

Jeg får P(X<44) = 0.8040. I bogen står der 0.8051.

I R skriver jeg pnorm(q=44,mean=37.5,sd=7.6).  I bogen bruger de en tabel som normaliserer X -> Z. Det er formentlog derfor at der er denne lille forskel.

mvh.


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. juni 2019 af c_aastrup

Du har nok ret


Svar #2
17. juni 2019 af anonym000

Tak for svaret. Det var jeg dog ud af selv... det er et gammelt indlæg :-)

Du er kandidat i matematik-økonomi, det overvejer jeg selv :-) (studiestart sep. 2019)!

- - -

...............


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. juni 2019 af c_aastrup

Det var så lidt, jeg var rigtig glad for at læse det fag, og jeg havde stor glæde af at kunne R som del af studiet.


Svar #4
29. juni 2019 af anonym000

Udover R er der vel ikke meget andre programmeringssprog man får brug

Mit indtryk er studiet; en ubetydelig mængde programmering. 

Det kan være at der er meget mere programmering på kandidaten?

- - -

...............


Skriv et svar til: Normalfordeling (nem opgave)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.