Matematik

Hjælp til matematik opgave, alkohol forbrænding og indtag

27. februar 2019 af Mollyemilie02 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Kan i hjælpe mig med dette spørgsmål i min matematik opgave .-)

6. En anden person indtager én øl til at starte med og derefter én øl hver halve time (i en hurtig slurk). Tegn en graf, der viser, hvordan mængden af alkohol i kroppen på denne person afhænger af antallet af timer, siden indtagelsen begyndte. 

En øl indeholder 10.4 gram ren alkohol, og der forbrændes 8 gram alkohol pr time .-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2019 af peter lind

Du starter med 10,4 g i blodet

Efter en time er der 10,4-8 = 2,4 g i blodet

Der indtages nu 10,4 g så du har 10,4+2,4 = 12,8 g i blodet

efter yderligere 1 time er det faldet med 8 g så personen har 12,8-8g = ? o.s.v.


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. februar 2019 af AMelev

Hvordan lyder spørgsmålet? Du har kun skrevet oplysningerne.

x = antal halve timer
På ½ time forbrændes 4 g alkohol, da forbrændingen forudsættes at være proportional med tiden


Skriv et svar til: Hjælp til matematik opgave, alkohol forbrænding og indtag

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.