Matematik

MOMS

06. marts 2019 af Mona1973 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har et spørgsmål omkring moms

Udregningen hedder:

omsætning er 26,250 kr INKL moms og nu skal Jeg så beregne omsætning EXCL moms og beregn momsen.

Hvordan gør Jeg det ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. marts 2019 af mathon

\begin{array}{lrcl} \end{array}moms


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. marts 2019 af mathon

                                  \small \begin{array}{lrclcrcr} \textup{inclusive moms:}&&&&&26250\\ \textup{exclusive moms:}&&=&26250\cdot 0.80&=&21000\\ \textup{moms:}&&=&26250\cdot 0.20&=&5250 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. marts 2019 af ringstedLC

... fordi momsen på 25% af 21000 er:

\begin{align*} \frac{21000\cdot 25}{100}\% &= 5250\% \end{align*}


Skriv et svar til: MOMS

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.