Matematik

8 personer = 80 timer, men 2 personer ≠ 20 timer?

06. marts 2019 af KageSpiseren - Niveau: 9. klasse

Hejsa

Jeg er stødt på denne opgave som undrer mig lidt og vil vide om nogen kan hjælpe mig her.

Også tænker jeg ligefrem proportionalitet er svaret :D

På forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. marts 2019 af mathon

                  \small \small \begin{array}{lrclclcl} \textup{arbejdsopgave:}& \textup{8 personer}\cdot \textup{10 }\tfrac{\textup{timer}}{\textup{person}} &=&80\; \textup{timer}\\\\ &\textup{2 personer}\cdot \textup{40 }\tfrac{\textup{timer}}{\textup{person}} &=&80\; \textup{timer} \end{array}

\small \textbf{\textsl{omvendt proportionalitet}}


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. marts 2019 af Studentos

Det kommer lidt an på effektiviteten på personalet (spøg til side). 

I matematisk sammenhæng vil det tage 4x så lang tid (delopgave a).  


Svar #3
06. marts 2019 af KageSpiseren

Tusind tak begge to!


Skriv et svar til: 8 personer = 80 timer, men 2 personer ≠ 20 timer?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.