Matematik

24m^2, f(x) og x. Hvad går det lige ud på?

13. marts 2019 af KageSpiseren - Niveau: 9. klasse

Funktioner er ikke lige min stærke side, men jeg ved ikke hvordan jeg skal klare den her og ved ikke hvad de vil have mig til udover at udfylde tabellen som jeg åbenbart heller ikke kan finde ud af.

Kan I hjælpe mig?

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2019 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. marts 2019 af peter lind

Areal = længde*bredde = x*f(x) = 24


Svar #3
13. marts 2019 af KageSpiseren

men hvordan skal jeg skrive funktionsforskriften?


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. marts 2019 af peter lind

Løs ligningen i #2 med hensyn til f(x) eller hvad der er det samme isoler f(x)


Svar #5
13. marts 2019 af KageSpiseren

forstår ikke helt

snakker om opgave b og ikke tabellen :D


Brugbart svar (0)

Svar #6
13. marts 2019 af peter lind

Jeg taler altså også om opgave b. Hvis du skal isolere f(x) skal du bare dividere ligningen med x.


Svar #7
13. marts 2019 af KageSpiseren

ok tak! var lidt forvirret der. min fejl


Skriv et svar til: 24m^2, f(x) og x. Hvad går det lige ud på?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.