Matematik

Vektor

13. marts 2019 af inneedofhelpfromyou (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle. Jeg har en opgave omhandlende vektor, og jeg ved ikke, hvordan jeg løser det... jeg har vedhæftet opgaven. Jeg håber, der er nogen, som kan hjælpe.

Tusind på forhånd!
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2019 af Capion1

To vektorer er identiske, hvis de har samme retning (orientering) og samme længde.
Det er ligegyldigt, hvor i planen vektoren ligger. Det er stadig samme vektor efter utallige parallelforskydninger.


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. marts 2019 af mathon

Indlæg et koordinatsystem

           \small \small A=(0,0)\qquad\textup{og}\qquad B=(s,0)\qquad\textup{og}\qquad C=\left ( \tfrac{3}{2}s,\tfrac{\sqrt{3}}{2}s \right )\qquad \textup{n\aa r }s\textup{ er sidel\ae ngden.}
 


Skriv et svar til: Vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.