Fysik

Søger hjælp til opgave om - Bølgelængde

14. marts 2019 af egelykke69 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej Studieportalen,

Jeg har en lille udfordring med en opgave. Kan ikke rigtig se hvordan jeg skal vende og dreje den.

Opgaver lyder således

Figuren forestiller en bølge. På den vandrette akse er der strækning, og på den lodrette akse er det udsving. Et tern svarer til 2,0 meter. 

Bestem bølgelængden for bølgen.

Vedhæftet billed af bølgen

Vedhæftet fil: bølge.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. marts 2019 af mathon

         \small \lambda =10\; m\qquad\textup{afstanden mellem to nabob\o lgetoppe.}


Svar #2
14. marts 2019 af egelykke69 (Slettet)

#1

         \small \lambda =10\; m\qquad\textup{afstanden mellem to nabob\o lgetoppe.}

Hvor har du det fra?


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. marts 2019 af OliverHviid

Aflæs figuren: Hvert tern er 2 m. Der er 5 tern fra bølgetop til bølgetop, så vi har 5*2 m=10 m


Svar #4
14. marts 2019 af egelykke69 (Slettet)

#3

Aflæs figuren: Hvert tern er 2 m. Der er 5 tern fra bølgetop til bølgetop, så vi har 5*2 m=10 m

Havde ikke håbet det var så nemt XD - Tak.


Skriv et svar til: Søger hjælp til opgave om - Bølgelængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.