Matematik

Hjælp til udregning af Diameteren i en keglestub

15. marts 2019 af Magnus1510 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa

Hej ville høre om nogen kunne hjælpe mig med at regne diameteren af den lille grundflade i en keglestub. Se vedhæftet fil


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2019 af mathon


Brugbart svar (2)

Svar #2
15. marts 2019 af mathon

Tegn en længdesnitskitse;
af denne fremgår:
                                 \small \frac{h}{R-r}=\tan(w)            

dvs:                                                       

                                 \small \frac{R-r}{h}=\frac{1}{\tan(w)}

                                 \small R-r=\frac{h}{\tan(w)}

                                 \small r=R-\frac{h}{\tan(w)}

                                 \small d=D-\frac{2\cdot h}{\tan(w)}


Svar #3
17. marts 2019 af Magnus1510 (Slettet)

Tusind tak


Skriv et svar til: Hjælp til udregning af Diameteren i en keglestub

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.