Matematik

Nogen der kan opbygge ligninger til 6 forskellige svar

17. marts 2019 af KageSpiseren - Niveau: 9. klasse

x=23

x=7,5

x=0,25

x=-25

x=-0,1

x=111


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. marts 2019 af oppenede

Hver af de linjer du har skrevet er allerede en ligning med det svar.


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. marts 2019 af StoreNord

#0
Læg et tal til på begge sider.
Gang med et tal på begge sider.


Skriv et svar til: Nogen der kan opbygge ligninger til 6 forskellige svar

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.