Matematik

Reducer

18. marts 2019 af KennethLarsens (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg har lidt problemer med at reducere denne ligning, kan der reduceres mere på den, jeg har vedhæftet opgaven :)

Vedhæftet fil: Opgave 2.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. marts 2019 af StoreNord

Se igen på 1. og sidste led.


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. marts 2019 af Studentos

Hej. 

Du har glemt det dobbelte produkt. 

Det reducerede udtryk skulle gerne blive 2a


Brugbart svar (1)

Svar #3
18. marts 2019 af ringstedLC

I stedet for et Worddokumet, så tag et billede og vedhæft det.

\begin{align*} (a-2)^2+a\cdot (6-a)-4 &= \\ {\color{Red} a^2-2^2}+a\cdot (6-a)-4 &= \\ a^2+4-4a+a\cdot (6-a)-4 &= \\ a^2+4-4a+6a-a^2-4 &=2a \\\\ Desuden:-2^2+6a-4=6a-8 \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. marts 2019 af StoreNord

a² - 2² + a(6-a) - 4 =
a² - 2² + 6a - a² - 4=
-4 +6a - 4 =
6a - 8


Skriv et svar til: Reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.