Matematik

Hjælp til ligninger Mathon!!1

26. marts 2019 af TGGYM - Niveau: B-niveau

Hey guys, jeg har brug for hjælp til nogle opgaver, nogen der kan hjælpe, billedet er vedhæftet!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2019 af PeterValberg

a)
2x + y + 4 = 0    ⇔    y = -2x - 4

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. marts 2019 af PeterValberg

Lidt fjollet at omskrive dem først (med mindre det er en øvelse i netop omskrivning af ligninger),
idet man i GeoGebra sagtens kan indtaste ligningerne på den form, de er givet i opgaven. 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. marts 2019 af mathon

                                    \small \begin{array}{lrcl} a)&2x+y+4&=&0\\ \textup{omskrevet:}&y&=&-2x-4\\\\ b)&-2x+y+4&=&0\\ \textup{omskrevet:}&y&=&2x-4\\\\ c)&x+2y+4&=&0\\ \textup{omskrevet:}&y&=&-\tfrac{1}{2}x-2\\\\ d)&x-2y+4&=&0\\ \textup{omskrevet:}&y&=&\tfrac{1}{2}x+2 \end{array}


Skriv et svar til: Hjælp til ligninger Mathon!!1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.