Matematik

logisktisk vækst - forkaringsopgave

26. marts 2019 af JustD (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har vedhæftet spørgsmål ved et screenshot... Jeg forstår ingenting!

Håber noget kan hjælpe...


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. marts 2019 af jnl123

Opg. 1 a

Du har:

 y'=y(b-ay).

Derfor er:  

\frac{y'}{y}=b-ay

Prøv så at tegne grafen for:

f(y)=b-ay


Svar #2
26. marts 2019 af JustD (Slettet)

Tak! Jeg prøver lige at lave det :)


Svar #3
26. marts 2019 af JustD (Slettet)

Ser det her rigtigt ud?


Brugbart svar (1)

Svar #4
26. marts 2019 af jnl123

ja jeg går ud fra at du har valgt a=-2 og b=-2. Hvis f(y)=0 når y=b/a så er den rigtig


Svar #5
26. marts 2019 af JustD (Slettet)

Jeg vil gerne have det her til at ligne en forskrift for en parabel... men det får jeg ikke. Hvad gør jeg forkert?


Brugbart svar (0)

Svar #6
26. marts 2019 af jnl123

Du ganger y på ay^2 . Det giver jo ay^3

Skriv et svar til: logisktisk vækst - forkaringsopgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.