Matematik

Bro projekt

30. marts 2019 af xdlmao (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er nu gået helt i stå med følgende (vedhæftet) og kan ikke finde frem til en måde at løse opgaven på.

Håber der er en derude som kan hjælpe mig :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. marts 2019 af peter lind


Svar #2
30. marts 2019 af xdlmao (Slettet)

Forstår ikke helt


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. marts 2019 af peter lind

Højden er f(0). Du skal bestemme x så f(x) = f(0) hvor x>0. Så får du bredden af midterfaget.


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. marts 2019 af ringstedLC

\begin{align*} Afstand &= x-x_0 \\ f(x_0)=f(x)=13 &= 93\cdot e^{-0.008x}+42\cdot e^{0.008x}-122 \\ solve&\left(13=93\cdot e^{-0.008x}+42\cdot e^{0.008x}-122,\, x\right) \end{align*}


Skriv et svar til: Bro projekt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.