Matematik

Vinkler og trekanter

02. april 2019 af laurah89 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej vi kan slet ikke finde ud af trekanter og vinkler så vil i ikke hjælpe. Opgaven ligger som en fil :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. april 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. april 2019 af mathon

                    \small \begin{array}{lcl} \tan(v)&=&\frac{3.8}{56.2}\\\\ v&=&\tan^{-1}\left ( \frac{3.8}{56.2} \right ) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. april 2019 af mathon

                    \small \begin{array}{lcl} \tan(5.5\degree)&=&\frac{a}{56.2}\\\\ a&=&\tan(5.5\degree)\cdot \left(56.2\, m \right ) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. april 2019 af AMelev

Væn dig til at bruge den officielle formelsamling, som du må bruge til eksamen, så du bliver fortrolig med den, inden det går løs for alvor. Indholdsfortegnelsen er på side 4.

Iflg. tegningen er hypotenusen 56.2 og den modstående katete 3.8 (hældningsvinklen er vinklen i toppen). 
Se formlerne s. 8. Hvilken af disse involverer hypotenuse, vinkel og modstående katete?


Skriv et svar til: Vinkler og trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.