Matematik
Isolering af x
09. april 2019 af
andrea02 (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
Hej
Jeg er i tvivil om hvordan man isolerer x i denne her ligning
√2?? + 3 = 5
Vil i måske kunne løse den, så jeg ved hvordan man løser den ?
Vedhæftet fil: Skærmbillede 2019-04-09 kl. 16.38.46.png
Svar #1
09. april 2019 af Sveppalyf (Slettet)
Opløft begge sider i anden.
√(2x + 3) = 5 <=>
2x + 3 = 25 <=>
2x = 22 <=>
x = 11
Skriv et svar til: Isolering af x
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
