Matematik

Vektor

10. april 2019 af Danmark2018 - Niveau: B-niveau

Hvordan bestemmer man koordinaterne til vektoren 2AB?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2019 af PeterValberg

Det kommer an på, hvad koordinaterne er til vektor AB :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. april 2019 af PeterValberg

Hvis man forestiller sig en vektor:

\vec{a}=\binom{a_1}{a_2}

så er:

2\cdot\vec{a}=2\cdot\binom{a_1}{a_2}=\binom{2a_1}{2a_2}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
10. april 2019 af Danmark2018

Hvordan vil du tegne det?

Brugbart svar (0)

Svar #4
10. april 2019 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Udklip.JPG

Skriv et svar til: Vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.