Matematik

Vektorer

22. april 2019 af inneedofhelpfromyou (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Jeg har denne opgave, som jeg har brug for hjælp til. Jeg har vedhæftet opgavebeskrivelsen.

Tusind tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2019 af Eksperimentalfysikeren

Når du har skrevet det udtryk op, er du næsten færdig.


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. april 2019 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. april 2019 af mathon

                  \small v=\cos^{-1}\left ( \frac{\overrightarrow{a}\cdot \overrightarrow{b}}{\left | \overrightarrow{a} \right |\cdot \left | \overrightarrow{b} \right |} \right )

                  \small f(t)=\cos^{-1}\left ( \frac{\begin{pmatrix} -4\\2 \end{pmatrix}\cdot \begin{pmatrix} 2\\t \end{pmatrix}}{\sqrt{20}\cdot \sqrt{4+t^2}} \right )

                  \small \small f(t)=\cos^{-1}\left ( \frac{2t-8}{2\sqrt{5}\cdot \sqrt{4+t^2}} \right )

                  \small f(t)=\cos^{-1}\left ( \frac{t-4}{\sqrt{5}\cdot \sqrt{4+t^2}} \right )


Svar #4
22. april 2019 af inneedofhelpfromyou (Slettet)

Er det sidste funktionsforskiften f (t)?


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. april 2019 af mathon

evt:

                  \small \small f(t)=\cos^{-1}\left ( \frac{t-4}{ \sqrt{20+5t^2}} \right )


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.