Fysik

Udregning af løsrivelsesarbejde

01. maj 2019 af assume - Niveau: C-niveau


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. maj 2019 af mathon

a)
           \small \lambda_{max} \cdot E_{l\o s}=h\cdot c=1239.84\, \; eV\cdot nm

           \small \lambda_{max} =\frac{1239.84\, \; eV\cdot nm}{ E_{l\o s}}=\frac{1239.84\, \; eV\cdot nm}{ 5.1\; eV}=243.1\; nm

b)
           \small \textup{ultraviolet}           


Skriv et svar til: Udregning af løsrivelsesarbejde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.