Matematik

HJÆLP!!! SKRIV TALFØLGEN, REDUCER OG UDREGN

03. maj 2019 af KageSpiseren - Niveau: 9. klasse

Hejsa SP

Jeg sidder lidt fast med de her opgaver og vil vide om I kan hjælpe og lære mig lidt til nogen metoder som kan hjælpe mig med min matematik :D

På forhånd tak


Svar #1
03. maj 2019 af KageSpiseren

+2 mere


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. maj 2019 af janhaa

#2

+1

1, 4, 13, 40, 121, 364,...


Svar #4
03. maj 2019 af KageSpiseren

Hvorfor det? Hvad metoden?


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. maj 2019 af MatHFlærer

#4

Hvorfor det? Hvad metoden?

Han har opstillet en formel.

a_n=\frac{3^n-1}{2}

Her er n=1,2,...


Svar #6
03. maj 2019 af KageSpiseren

hvad med de 2 andre?


Brugbart svar (1)

Svar #7
03. maj 2019 af janhaa

#6

hvad med de 2 andre?

piece of cake :=)


Brugbart svar (0)

Svar #8
03. maj 2019 af MatHFlærer

Der skal du blot gange ud og reducere. Meget simpelt. Eksempelvis:

2(x-y)+3y-2x+4=2x-2y+3y-2x+4=y+4


Svar #9
03. maj 2019 af KageSpiseren

mente den med 4a


Brugbart svar (0)

Svar #10
03. maj 2019 af MatHFlærer

Ja, den skal du selv lave. Jeg lavede blot et eksempel til dig :)


Svar #11
03. maj 2019 af KageSpiseren

Jamen der forvirring med gange i sidste delen af reduceringen


Brugbart svar (1)

Svar #12
03. maj 2019 af janhaa

#11

Jamen der forvirring med gange i sidste delen af reduceringen

piece of cake :=)


Brugbart svar (0)

Svar #13
03. maj 2019 af MatHFlærer

Vis os hvad du har gjort

Skriv et svar til: HJÆLP!!! SKRIV TALFØLGEN, REDUCER OG UDREGN

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.