Matematik

Bestem R'(x) og bestem den afsætning x*, der giver størst dækningsbidrag (UDEN HJÆLPEMIDLER)

07. maj 2019 af Rebzid (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Jeg har kæmpet med den her opgave i et stykke tid, og kan simpelthen ikke komme videre.
Jeg må ikke bruge hjælpemidler til opgaven.


Svar #1
07. maj 2019 af Rebzid (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. maj 2019 af mathon

           \small \small \begin{array}{lllll} R{\, }'(x)=-2x+16&0\leq x\leq 16\\\\ R_{max}\textup{ kr\ae ver bl.a. }&R{\, }'(x)=-2x+16=0 \end{array}


Skriv et svar til: Bestem R'(x) og bestem den afsætning x*, der giver størst dækningsbidrag (UDEN HJÆLPEMIDLER)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.