Matematik

graf

11. maj 2019 af Fatima2904 - Niveau: B-niveau

Hvad betyder det, at jeg skal bestemme f(20)?

-opgaven er vedhæftet.


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. maj 2019 af mathon

                        \small \begin{array}{lllll} a)&f(20)=0.5\cdot 20-7=3\\\\ b)&0.5x-7=9\\\\ &0.5x=9+7=16\\\\ &x=\frac{16}{0.5}=32 \end{array}


Svar #3
11. maj 2019 af Fatima2904

Tak for hjælpen


Skriv et svar til: graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.