Matematik

m2 og km2

17. maj 2019 af violetdk (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej:) 

Jeg skal lave en opagve, men kan ikke finde ud af det, så ville lige høre om i ville hjælpe:)

Hvor stor en procentdel af standpladserne udgør indenrigsstandpladser? 

Lufthavnen dækker et samlet areal på 12,4 km2. Heraf udgør baner og standpladser 3 mio m2 dækket af asfalt.


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. maj 2019 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
17. maj 2019 af topologi (Slettet)

først så ville jeg lave dem om til den samme enhed altså:3.000.000m2 til km2=3km2. dernæst kan du finde ud af hvor meget  baner og standpladser udgør  ved at dividere  baner og standpladser med lufthavnens samlede areal: 3/12.4 =0,2419*100%=24,19%. så ergo må baner og standpladser udgøre 24,19% af lufthavnens samlede areal.det var vel det du spurgte.


Svar #3
17. maj 2019 af violetdk (Slettet)

Tusin tak:) men hvordan får du 3.000.000m2 til at være 3km2?


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. maj 2019 af Eksperimentalfysikeren

Se tråden: https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1897201


Skriv et svar til: m2 og km2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.