Kemi

hjælp haster

20. maj 2019 af MariaJK (Slettet) - Niveau: B-niveau

... 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. maj 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. maj 2019 af janhaa

3.

n(T) = m/M = 8,5 mmol

m(B) = 2,05 g

n(B) = m/M = 0,01 mol

thus tropin is limiting reactant


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. maj 2019 af janhaa

4:

n(BT) = 8,5 mmol

m(BT) = 2,613 g

yield: 143/2,613 = 54,7 % 


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. maj 2019 af mathon

\small \textup{teoretisk reaktionforhold:} 

\textup{Tropin}:\textup{Benxhydrylchlorid}=1:1

         \small \small \begin{array}{lllll} 3.\quad\textup{virkeligt forhold:} \begin{array}{llccll} &\textup{\textbf{Tropin}}&\textup{\textbf{Benzhydrylchlorid}}\\ &\frac{1.20\; g}{141.212\; \frac{g}{mol}}&\frac{\left (1.20\; mL \right )\cdot\left ( 1.14\; \frac{g}{mL} \right ) }{202.681\; \frac{g}{mol}}\\\\ &0.008\; mol&0.010\; mol \end{array}\\\\ \textup{hvoraf ses, at Tropin er den begr\ae nsende faktor.} \end{array}


Skriv et svar til: hjælp haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.