Matematik

Bestem |AC| opgave

23. maj 2019 af TGGYM - Niveau: B-niveau

Hey guys, jeg sidder lidt fast i en opgave, nogen der kan løse den for mig? Det haster en smule. (billede vedhæftet)

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. maj 2019 af Moderatoren

Prøv at beskrive hvor du sidder fast, så kan andre sikkert guide dig videre.


Svar #2
23. maj 2019 af TGGYM

Det hele bro, jeg forstår det ikke. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. maj 2019 af MatHFlærer

Du må skrive hvad du har forsøgt og hvad du har brug for at komme videre. Det er den måde du lærer det på, ikke ved en anden løser den for dig.

Brugbart svar (0)

Svar #4
23. maj 2019 af mathon

                


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. maj 2019 af mathon

                \small \begin{array}{lllll} &T=\frac{1}{2}\cdot c\cdot b\cdot \sin(A)\\\\ &15=\frac{1}{2}\cdot 10\cdot b\cdot \sin(35\degree)\\\\ &3=b \cdot \sin(35\degree)\\\\ &b=\left | AC \right |=\frac{3}{\sin(35\degree)} \end{array}


Svar #6
23. maj 2019 af TGGYM

Du er en sand legende Mathon


Skriv et svar til: Bestem |AC| opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.