Kemi

Hjælp hvad er koncentration af OH

03. juni 2019 af Lara45 - Niveau: B-niveau

Hej 

Hvis koncentrationen af H3O? i en vandig opløsning er 7,6·10?? M, hvad er så koncentrationen af OH??

Facit: 1,3·10?6 M

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. juni 2019 af janhaa

(OH^-) = Kw/H^+ = 10^-14/H^+


Svar #2
03. juni 2019 af Lara45

#1 Giver ikke mening overhovedet. 

Tror du du kan skrive det på en anden måde? 

Eller er der andre der kan forklare hvordan man kan løse opgaven?


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. juni 2019 af janhaa

Read your book

Svar #4
04. juni 2019 af Lara45

Er der ingen der kan hjælpe? 

Jeg efterspørger kun en generel formel til at løse opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. juni 2019 af janhaa

#4

Er der ingen der kan hjælpe? 

Jeg efterspørger kun en generel formel til at løse opgaven


[OH^-] = 10^-14 / [H^+]


Brugbart svar (0)

Svar #6
13. august 2019 af mathon

                               \small \small \begin{array}{llll}\\ \textup{ved 25}\degree C\\\\& \left [ OH^- \right ]=\frac{10^{-14}\; M^2}{\left [ H_3O^+ \right ]} \end{array}


Svar #7
13. august 2019 af Lara45

#5, #6 Mange tak 

Kan nogle hjælpe med denne. 

Molariteten af H3O? i en opløsning med et pH på 10,82 er

Svarmulighederne er:

A) 6,6·10?4 M
B) 3,18 M
C) 1,03 M
D) 10,83 M
E) 1,5·10?¹¹ M
 

Hvilken formel kan jeg bruge til at beregne molariteten, når pH oplyses?


Brugbart svar (0)

Svar #8
14. august 2019 af mathon

           \begin{array}{llll} \left [ H_3O^+ \right ]=10^{-pH}\; M\\\\ \left [ H_3O^+ \right ]=10^{-10.82}\; M=1.5\cdot 10^{-11}\; M \end{array}


Skriv et svar til: Hjælp hvad er koncentration af OH

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.