Matematik

den naturlig ekspnonential funktion

09. juni 2019 af Josefine0987654321 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Bevis sammenhængen mellem f(x)=b·e^x og f(x)=b·a^x? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. juni 2019 af MatHFlærer

Hvis du siger f(x)=b\cdot e^x og f(x)=b\cdot a^x, så følger det at e=a.

Jeg plejer at bede mine kursister om at vise sammenhængen mellem f(x)=c\cdot e^{k\cdot x} og f(x)=b\cdot a^x


Svar #2
09. juni 2019 af Josefine0987654321 (Slettet)

Det er et af spørgsmålene til årsprøven, som min lærer har formulerede:

Forklar om den naturlig ekspnonential funktion, f(x)=e^x. Redegør for logaritmefunktionerne som omvendte funktioner. Bevis sammenhængen mellem f(x)=b·e^x og f(x)=b·a^x


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. juni 2019 af AMelev

Spørg din lærer om, hvad der menes. Det er for at afklare sådanne usikkerheder, at spørgsmålene udlevers på forhånd. Der kan jo være tale om en skrivefejl.


Skriv et svar til: den naturlig ekspnonential funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.