Matematik

Formler

11. juni 2019 af Fruhansen6 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvilke formler, der gælder for vinkler og sider i retvinklede trekanter.???


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. juni 2019 af PeterValberg

\cos(A)=\frac{b}{c}

\sin(A)=\frac{a}{c}

\tan(A)=\frac{a}{b}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. juni 2019 af mathon

                              \small \begin{array}{lllll} \tan(A)=\frac{a}{b}\\\\ \tan(B)=\frac{b}{a}\\\\ \sin(A)=\frac{a}{c}=\cos(B)\\\\ \sin(B)=\frac{b}{c}=\cos(A)\\\\ c=\sqrt{a^2+b^2}\\\\ a=\sqrt{c^2-b^2}\\\\ b=\sqrt{c^2-a^2} \end{array}


Svar #3
11. juni 2019 af Fruhansen6 (Slettet)

TUSIND TAK


Skriv et svar til: Formler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.