Matematik
Rubiks terning løsning formel
14. juni 2019 af
shain
-
Niveau: 10. klasse
Hej nogle af jer der har en formel til løsning af rubiks terning?
Der er 6 sider
højre
venstre
front
top
bund
H= højre roter med uret
H'= roter højre side mod uret
H' 2 = roter højre side mod uret 2 gange
Er på begynder niveau har lært at lave blomsten og krydset.
Nogen der har en formel til løsningen af hele cuben?
Der er 6 sider
højre
venstre
front
top
bund
H= højre roter med uret
H'= roter højre side mod uret
H' 2 = roter højre side mod uret 2 gange
Er på begynder niveau har lært at lave blomsten og krydset.
Nogen der har en formel til løsningen af hele cuben?
Svar #1
14. juni 2019 af PeterValberg
Lav en YouTube søgning på "Rubik's cube", så skulle der gerne
åbenbare sig indtil flere løsningsmodeller
Skriv et svar til: Rubiks terning løsning formel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
