Fysik

Kinetisk

21. juni 2019 af tugba32 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvad er formlen for kinetisk engergi?


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. juni 2019 af PeterValberg

E_{kin}=\tfrac12\cdot m\cdot v^2

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. juni 2019 af mathon

            \small \begin{array}{lll} E_{kin}=\frac{1}{2}\cdot m\cdot v^2 \end{array}


Svar #3
21. juni 2019 af tugba32 (Slettet)

TUSIND TAK


Skriv et svar til: Kinetisk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.