Matematik

Kloakering - Matematik opgave (HASTER!)

24. juni 2019 af liawo (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg har brug for hjælp til den første opgave. Har svært ved at forstå det, håber at der er nogle der kan forklare mig det.


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. juni 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. juni 2019 af ringstedLC

Vand løber som bekendt nedad, så der skal være et fald på ledningerne.

\begin{align*} Fald_{AD}: \frac{10}{1000} &= 0.01\text{ m pr. m} \\ Kote_B &= Kote_A-12\cdot 0.01 \\ Fald_{EB,\;FC}: \frac{15}{1000} &= 0.015\text{ m pr. m} \\ Kote_E &= Kote_B+25\cdot 0.015 \end{align*}

på samme måde findes de andre koter.


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. juni 2019 af mathon

                                \small \begin{array}{|c|c|} \textup{\textbf{kotepunkt}}&\textup{\textbf{kote}}\\ \hline A&12.24\\ \hline B&12.24+12\cdot 0.010=12.36\\ \hline C&12.24+32\cdot 0.010=12.56\\ \hline D&12.24+40\cdot 0.010=12.64\\ \hline E&12.36+25\cdot 0.015=12.74\\ \hline F&12.56+22\cdot 0.015=12.89 \end{array}


Skriv et svar til: Kloakering - Matematik opgave (HASTER!)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.