Matematik

Vektorer

18. juli 2019 af helenahansen1 (Slettet) - Niveau: A-niveau
Hej,

Er der nogen, der kan hjælpe mig med denne opgave (vedhæftet) :-)

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. juli 2019 af PeterValberg

Se video 3 og 4 på denne videoliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
19. juli 2019 af helenahansen1 (Slettet)

Jeg ved at man skal bruge denne formel når man vil regne "streg"a"streg" =√a12+a22 

Men når man skal beregne "streg"a"streg"2 bliver jeg lidt i tvivl? 


Svar #3
19. juli 2019 af helenahansen1 (Slettet)

Never mind, fandt ud af det 


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. juli 2019 af mathon

                \small \begin{array}{llll} \overrightarrow{v}^2=\overrightarrow{v}\cdot\overrightarrow{v} =\left | \overrightarrow{v} \right |^2 \end{array}


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.