Kemi

Hjælp

07. august 2019 af Lara45 - Niveau: B-niveau

Hej 

Er der nogle der kan hælpe med opgaven på vedhæftede billede?

Hvilken formel skal jeg bruge eller hvordan kan jeg løse opgaven?

På forhånd tak


Svar #1
07. august 2019 af Lara45

Facit er 2,24 mg.


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. august 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. august 2019 af mathon

\small \begin{array}{lllll} &\textup{1 \ae kvivalent er det antal mol}& \textup{der kan reagere med 1 mol }H^+\\\\ &\frac{1}{2}\textup{ mol }Ca&\textup{\ae kvivalerer 1 mol } H^+\\\\ &2.25\; mmol\textup{ } Ca&\textup{\ae kvivalerer 4.5\; mmol }H^+\\\\ \textup{hvorfor pr\o ven}\\ \textup{indeholder:}&\left ( 2.25\; mmol \right )\cdot \left ( 40.078\; \frac{mg}{mmol} \right )\cdot \left ( \frac{25\; mL}{1000\; mL} \right )=&2.25\; mg\textup{ }Ca^{2+} \end{array}


Svar #4
07. august 2019 af Lara45

Hvordan får du 40,078?


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. august 2019 af mathon

Brug Det Periodiske System.


Svar #6
07. august 2019 af Lara45

#5 Mange tak. Det hele giver mening nu. 


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.