Kemi

Hjælp gasblanding

09. august 2019 af Lara45 - Niveau: B-niveau

Hej 

Er der nogle, der kan hjælpe med opgaven på vedhæftede billede? 

Jeg fik 100 atm, men facit er 520 atm. Det forstår jeg ikke

På forhånd tak 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. august 2019 af ringstedLC

Igen: Skriv hvad du har gjort.


Svar #2
10. august 2019 af Lara45

#1 Jeg forsøgte at løse opgaven vha solve-funktionen. Nedenstående er min beregning

35%+65%+x%=800 

x=700 

800-700 = 100


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. august 2019 af mathon

\small \begin{array}{lllll} \textup{partialtrykket er}&\textup{molbr\o ken af totaltrykket:}\\\\ &p_{O_2}=\frac{65}{100}\cdot (800\; mm \, Hg) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. august 2019 af janhaa

p(O2)= 0,65*800 mm Hg = 529 mm Hg


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. august 2019 af mathon

\small \small \begin{array}{lllll} \textup{partialtrykket er}&\textup{molbr\o ken af totaltrykket:}\\\\ &p_{O_2}=\frac{65}{100}\cdot (800\; mm \, Hg)=520\; mmHg \end{array}


Skriv et svar til: Hjælp gasblanding

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.