Matematik

reducer udtrykket

17. august 2019 af hjæpmig (Slettet) - Niveau: 8. klasse

4a−2⋅(a+b)+3⋅(b−a)


reducer udtrykket?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. august 2019 af mathon

                          \small \begin{array}{lllll} 4a-2\cdot (a+b)+3\cdot (b-a)\\\\ 4a-\left ( 2\cdot a+2\cdot b \right )+\left ( 3\cdot b-3\cdot a \right )\\\\ 4a-2a-2b+3b-3a\\\\ \left (4-2-3 \right )a+(-2+3)b\\\\ -a+b \end{array}


Skriv et svar til: reducer udtrykket

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.