Matematik

grafer

25. august 2019 af Stjerneskud2016 - Niveau: A-niveau

Jeg er i tvivl om mit svar til følgende opgave er rigtig

Tak på forhånd.

Vedhæftet fil: grafer og funktion.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
25. august 2019 af SuneChr

A ' = C
Ja, du har ret.


Svar #2
25. august 2019 af Stjerneskud2016

Tak

SuneChr


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. august 2019 af StoreNord

#0
Ja. Men du bør også resonnere over, hvor f' er negativ.


Svar #4
25. august 2019 af Stjerneskud2016

Tak!

Jeg ved ikke hvordan jeg skal resonnere over det. Efter toppunktet?

Hvordan skal jeg svare?

StoreNord


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. august 2019 af StoreNord

Ja.
f' er negativ, hvor f er voksende; og positiv, hvor f er aftagende.


Svar #6
25. august 2019 af Stjerneskud2016

Okay, det forstår jeg nu. Tak for hjælpen.

StoreNord


Brugbart svar (0)

Svar #7
25. august 2019 af ringstedLC

C ligner en parabel, men dens y, og ikke a, er positiv i et interval.

Vi skelner mellem funktioner og deres grafer.

f(x)'s graf er A og '(x)'s graf er C. Fordi A vender i x = 0, hvor B = 0 og = 0, og stiger mens C > 0 og B < 0. 


Skriv et svar til: grafer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.