Matematik

mat b - leasing af bil?

26. august 2019 af hng90210 - Niveau: B-niveau

har disse to opgaver, som jeg ikke helt forstår, så hvis der er en, der vil gennemgå dem ville de være værdsat:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2019 af janhaa

a)

piecewise defined function

b)

30000 = 1,25x + 4250


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. august 2019 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. august 2019 af AMelev

Lav en tråd for hver opgave, ellers bliver det noget roderi.

Ad 2.D2.1 Hviken ordre, du komkret skal benytte for at få tegnet den stykvise graf afhænger af dit grafværktøj - prøv at google det.

Ad Opg. 7 
x = antal år efter 2007, så x ∈ {0,1,2,3,4,5}
a) Lav eksponentiel regression på datasættet.
b) a er fremskrivningsfaktoren og a = 1+ r, hvor r er den årlige vækstrate
c) Bestem halveringstiden ud fra a.


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. august 2019 af StoreNord


Skriv et svar til: mat b - leasing af bil?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.