Matematik

Funktioner

31. august 2019 af Danmark2018 - Niveau: B-niveau
To funktioner f og g er givet ved:
F(x) =x+2 og g(x) =¬/x (kvadratrod)
Bestem g(f(2))

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2019 af mathon

                             \small \small \small \begin{array}{llllll} f(x)=x+2\qquad g(x)=\sqrt{x}\quad x\geq 0\\\\ g(f(x))=\sqrt{f(x)}=\sqrt{x+2}\\\\ g(f(2))=\sqrt{2+2}=\sqrt{4}=\sqrt{2^2}=2 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. august 2019 af ierereaw (Slettet)

mathon kan du hjælpe mig??


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.