Fysik

Energi

01. september 2019 af annekatrine57 - Niveau: C-niveau

Hej, er der nogle der muligvis kunne hjælpe mig med denne opgave. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal gange med for at få resultaterne af Energi (j)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2019 af mathon

Der mangler konkrete oplysninger.


Svar #2
01. september 2019 af annekatrine57

Her er billedet

Vedhæftet fil:fysik billed.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #3
01. september 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. september 2019 af mathon

                   \small \begin{array}{lllll} 1\; kWh=3.6\cdot 10^6\; J \end{array}


Svar #5
01. september 2019 af annekatrine57

Så jeg skal gange Energi (kWh) med 106 J? Eller skal jeg først gange det med 3.6?


Brugbart svar (1)

Svar #6
01. september 2019 af mathon

                \small \begin{array}{|l|c|c|c|c|c|c|c|c|c|}\hline \textup{energi}/kWh&0.03&0.06&0.1&0.12&0.12&0.12&0.12&0.12\\ \hline \textup{energi/J}&108000&216000&360000&432000&432000&432000&432000&432000\\ \hline \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #7
01. september 2019 af mathon

Så jeg skal gange Energi (kWh) med 3,6·106 J for at omregne til J.


Skriv et svar til: Energi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.