Matematik

Gange med et blandet tal Hjælp!!!!!

02. september 2019 af Annonymbruger (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Vil du ikke være så venlig at forklare mig, hvordan man ganger med et blandet tal?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2019 af StoreNord

Et blandet tal er en to-ledet størrelse.
Man ganger en to-ledet størrelse med et tal ved at gange hvert led i størrelsen med tallet.


Svar #2
02. september 2019 af Annonymbruger (Slettet)

#1

Et blandet tal er en to-ledet størrelse.
Man ganger en to-ledet størrelse med et tal ved at gange hvert led i størrelsen med tallet.

Kan du forklare det på en anden måde? 


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. september 2019 af StoreNord

6 * 2½ =6*(2+½) = 12 + 3 =15


Skriv et svar til: Gange med et blandet tal Hjælp!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.