Matematik

Ligning.

03. september 2019 af Monacj (Slettet) - Niveau: C-niveau

Skal låne lidt hjælp til denne ligning.

10+20y=5(2y-4)

Dette er den sidste Jeg skal låne hjælp til, er begyndt at hitte ud af det :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2019 af MariaHolm65 (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #2
03. september 2019 af mathon

                       \small \begin{array}{rclll} 5(2+4y)&=&5(2y-4)\\\\ 2+4y&=&2y-4\\\\ 2y&=&-6\\\\ y&=&-3 \end{array}


Skriv et svar til: Ligning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.