Matematik

Ligning

08. september 2019 af Eca - Niveau: 7. klasse
X=3•6-4•6+5 = ?

A siger - x=-11
B siger - x= -1

Hvem af os har ret?

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2019 af mathon

\small x=18-24+5

Ikke ligning, men reduktion.


Svar #2
08. september 2019 af Eca

Ja det har b regnet sig frem til, MEN hvad er x så lige med?

Brugbart svar (0)

Svar #3
08. september 2019 af mathon

           x = -1


Svar #4
08. september 2019 af Eca

Super, 1000 tak for hjælpen:o)

Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.