Matematik

løs problemregningsstykkerne

11. september 2019 af roliana - Niveau: 9. klasse

1/3 af gæsterne i et selskab er voksen kvinder og1/4 er yngre piger1/6 er mænd og 6 er drenge. Hvor mange gæster er der i selskabet?

Facit: 2. 10,4. 13. 24. 75. 89. 280. 390


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2019 af janhaa

\frac{x}{3}+\frac{x}{4}+\frac{x}{6}+6=x\\ \\x=24


Svar #2
11. september 2019 af roliana

tusind tak :)


Skriv et svar til: løs problemregningsstykkerne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.