Matematik

reducer brøken

12. september 2019 af bokaj123 - Niveau: B-niveau

kan dette reduceres og hvordan?

φ*(σ2/1-φ2)


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2019 af mathon

              \small \begin{array}{llll} &\varphi \cdot \left ( \sigma ^2-\varphi ^2 \right )\\ \textup{eller}\\ &\varphi \cdot \frac{\sigma ^2}{1-\varphi ^2}&? \end{array}


Svar #2
12. september 2019 af bokaj123

sry, det sidste


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. september 2019 af mathon

               \small \begin{array}{lll} \varphi \cdot \frac{\sigma ^2}{(1-\varphi )\cdot(1+\varphi ) } \end{array}


Svar #4
12. september 2019 af bokaj123

ja det er det sammen, men hvad hjælper det?


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. september 2019 af mathon

Skal du isolere én af de variable? - i givet fald, hvilken?


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. september 2019 af StoreNord

\varphi \cdot \frac{\sigma ^2}{1-\varphi ^2} =\frac{\sigma^{2}}{\frac{1}{\varphi}-\varphi}


Skriv et svar til: reducer brøken

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.