Matematik

ligninger

12. september 2019 af cocojambo1 - Niveau: A-niveau
Hvordan skal man lever det?

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2019 af mathon

\small \small \small \small \begin{array}{lllll} \textup{Du har:}\\ &a)&156\, 000=a\cdot 0+b\\&&&& 0\leq x\leq 5\\ &&206\, 000=a\cdot 4+b \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. september 2019 af AMelev

x = antal år efter 2001, y = f(x) = antal diabetikere
Model: y = f(x) = a·x + b, så du har har to punkter på (0,156000) og (4,206000) på linjen

Væn dig til at bruge den officielle formelsamling, som du må bruge til eksamen, så du bliver fortrolig med den, inden det går løs for alvor. Indholdsfortegnelsen er på side 4.

Se side 16 (78) og (79).


Skriv et svar til: ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.