Matematik

vektorer + eksponentiel voksende funktion + reducer udtryk()

16. september 2019 af Ida1235 - Niveau: B-niveau

hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2019 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. september 2019 af mathon

                            \small \small \small \small \small \begin{array}{llll} \textup{Opgave 1}&\textup{skalarproduktet}& \textup{af ortogonale vektorer er lig med nul}\\\\ \textup{Opgave 2}&\textup{brug kvadrats\ae tninger}&\textup{og reducer}\\\\ \textup{Opgave 3}&3=b\cdot a^4\qquad a>1&\textup{da eksponentialfunktionen er voksende}\\ &27=b\cdot a^6 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. september 2019 af PeterValberg

1)

\vec{a}\perp\vec{b}\quad\Leftrightarrow\quad\vec{a}\cdot\vec{b}=0

\binom{3}{4}\cdot\binom{2}{t}=0

3\cdot 2+4\cdot t=0

bestem værdien for t

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: vektorer + eksponentiel voksende funktion + reducer udtryk()

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.