Fysik

Bestemmelse af densitet

22. september 2019 af MN2904 - Niveau: C-niveau

Hej. Hvordan bestemmer man densiteten af en væske ud fra hældningskoefficienten? Jeg har målt forskellige dybder under væskens overflade (h) og trykkene (p) i forskellige dybder. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2019 af mathon

               \small p(h)=\left ( \varrho \cdot g \right )h+p_o

hældningskoefficienten er  \small \small \small a=\varrho\cdot g

                                           \small \varrho =\frac{a}{g}


Skriv et svar til: Bestemmelse af densitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.